x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Becali se face stapan si pe domeniul public

Becali se face stapan si pe domeniul public

de Monica Andrei Capatos    |    21 Noi 2006   •   00:00

Latifundiarul si-a inlocuit bordurile din fata palatului situat in Aleea Alexandru fara nici un fel de autori-zatie si a fost amendat cu un miliard de lei vechi.

ABUZ. Patronul Stelei (medalion) si-a facut o noua poarta si a intervenit pe domeniul public, ignorand legea

Pe principiul "sunt smecher si fac ce vreau", Gigi Becali a spart gardul din beton al casei sale de pe Aleea Alexandru pentru a-si face o noua intrare pe proprietate si a scos bordurile din fata imobilului pentru a le inlocui cu unele din marmura, fara a avea autorizatie. Pentru ca a intervenit ilegal pe domeniul public, Becali a fost amendat cu un miliard de lei.

Odata intrat in posesia imobilului din Aleea Alexandru numarul 1, din Sectorul 1 al Capitalei, Gigi Becali a inceput s-o renoveze. Nimic anormal pana aici. Numai ca Becali nu s-a limitat doar la a-si respecta domeniul de proprietate. Fara a cere autorizatie de la Primaria Sectorului 1 pe raza careia se afla imobilul, latifundiarul din Pipera a scos bordurile din fata casei, aflate pe domeniul public pentru a le inlocui cu unele din marmura. Mai mult, a spart si gardul din beton al locuintei pentru a-si face o noua intrare pe noua proprietate. "Becali si-a cumparat o casa, nu o strada. I-am dat o amenda de un miliard de lei, pentru ca a intervenit in carosabil, fara aprobare. Schimbarea bordurilor nu sunt de competenta lui. Mai mult, el a spart gardul de la casa tot fara autorizatie. Nimeni nu e mai presus de lege", ne-a spus Andrei Chiliman, edilul Sectorului 1.

NO COMMENT. Nervos pentru faptul ca a fost deranjat si intrebat de ce nu a respectat legea, Becali a raspuns in stilul sau inconfundabil, apeland si la cuvinte pe care bunul simt ne face sa nu le reproducem. "Gardul era crapat si cadea, trebuia sa-l fac. Nu am autorizatie, am certificat de urbanism. Ca sa montez bordurile trebuie sa iau autorizatie? Sa ma amendeze. O sa contest in instanta. Cine esti tu sa ma intrebi pe mine. Ce esti, judecator........? Cu ce drept ma suni, ce ti-am dat eu numarul de telefon? Sa nu ma mai suni in viata ta......", a vociferat Becali. Trebuie precizat faptul ca zidul care imprejmuieste proprietatea lui Becali este din beton, intr-o stare buna, nicidecum in paragina. "Stiu foarte bine zona. Cand eram copil mergeam prin zona, iar in casa luata acum de Becali statea un stab comunist. Nu puteam sa vad nimic in curte de zidul care imprejmuia imobilul. Nu ma poate minti ca acolo a fost o poarta", a mai spus Chiliman.

Indiferent de situatie, pentru a interveni pe domeniul public este nevoie de autorizatie, chiar si in conditiile in care petentul se numeste Gigi Becali.

ACCIDENT
Tot ieri Becali a mai primit o amenda, de data asta de circulatie. El a fost implicat intr-un accident rutier usor in Pipera, masina lui lovind o alta care se deplasa in fata. Incidentul a avut loc in jurul orei 9:00, in timp ce Gigi Becali, aflat la volanul autoturismului sau Maybach, se deplasa dinspre Tunari catre Bucuresti. El nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de autotrismul aflat in fata sa, condus regulamentar.

×
Subiecte în articol: observator becali domeniul