x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Berbeceanu, despre cozile făcute de profesori la vaccinare, la Romexpo: Nu s-a respectat programarea

Berbeceanu, despre cozile făcute de profesori la vaccinare, la Romexpo: Nu s-a respectat programarea

26 Feb 2021   •   13:55
Berbeceanu, despre cozile făcute de profesori la vaccinare, la Romexpo: Nu s-a respectat programarea
Sursa foto: Lucian Alecu

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a mers, vineri, la Romexpo, unde cadrele didactice au format cozi imense la vaccinare, el spunând că unii dascăli nu au respectat ora de programare și au venit mai devreme, iar alții, de la Universitatea București, au venit deși nu erau programați vineri.

Traian Berbeceanu a spus că programările pentru vaccinarea personalului didactic și nedidactic s-au făcut pe bază de liste, dar foarte mulți nu au respectat orele la care erau programați, scrie Mediafax.

„Au venit cu câteva ore mai devreme, s-au pus la coadă, s-a format coadă, personalul de la triaj nu a putut să îi refuze. Pe de altă parte, au venit foarte mulți de la Universitatea București, care nu erau programați să fie vaccinați în această zi, dar se fac eforturi și toată lumea va fi vaccinată”, a spus prefectul Capitalei.

Potrivit acestuia, au fost probleme în zona de triaj, la registratură și la eliberarea adeverințelor, dar situația a fost deblocată după ce s-a suplimentat numărul de registratori și de operatori care eliberează adeverințe.

Din data de 24 februarie, de când a început vaccinarea cadrelor didactice, până joi, au fost vaccinate 1.700 de cadre didactice și nedidactice în București.

 

×
Subiecte în articol: Traian Berbeceanu