x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bestialitate! Un tânăr și-a înjunghiat mama și și-a snopit bunica în bătaie

Bestialitate! Un tânăr și-a înjunghiat mama și și-a snopit bunica în bătaie

de Redacția Jurnalul    |    30 Iun 2024   •   17:40
Bestialitate! Un tânăr și-a înjunghiat mama și și-a snopit bunica în bătaie

Un tânăr de 25 de ani din București și-a înjunghiat mama și și-a snopit bunica în bătaie.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Poliția Capitalei a fost sesizată de către o femeie, în vârstă de 72 de ani, că nepotul său, în vârstă de 25 de ani, ar fi agresat-o fizic pe mama lui, cu un obiect tăietor-înțepător.

Ulterior, și apelanta le-a spus polițiștilor că și ea a fost agresată de nepot, cu pumnul în față și în torace.

„Având în vedere comportamentul agitat și starea de agresivitate a bănuitului, cât și faptul că, ar fi amențiat cu fapte de violență asupra propriei persoane, acesta a fost imobilizat și încătușat, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, fiind condus la sediul subunității. Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. La fața locului nu a putut fi identificată persoana vătămată, fiind depistată, ulterior, de un echipaj de poliție, pe o stradă din Sectorul 6 și condusă la sediul subunității. Femeia a refuzat atât acordarea de îngrijiri medicale din partea echipajului de prim-ajutor sosit, cooperarea cu polițiștii, dar și emiterea unui ordin provizoriu de protecție”, informează Poliția Capitalei.

În urma colaborării cu polițiștii, mama bănuitului a fost de acord să fie transportată la spital, prezentând urme de zgâriere la nivelul mâinii stângi.

Atât mama, cât și bunica bănuitului au refuzat să depună plângere prealabilă și examinarea din punct de vedere medico-legal.

Deși tânărul este periculo, cele două femei s-au opus emiterii unor ordine de protecție provizorii.

Având în vedere situația celui în cauză, procurorul de caz urmează să înceapă procedura de luare a măsurii internării medicale provizorii, aceasta reprezentând o măsură nevoluntară.

Cercetările sunt continuate, din oficiu, de către Secția 25 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru două infracțiuni de violență în familie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: injunghiere mama