x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bistriţean de 80 de ani, căutat de poliţişti după ce şi-ar fi omorât soţia

Bistriţean de 80 de ani, căutat de poliţişti după ce şi-ar fi omorât soţia

de Mediafax    |    17 Aug 2012   •   07:59
Bistriţean de 80 de ani, căutat de poliţişti după ce şi-ar fi omorât soţia

Un barbat in varsta de 80 de ani din judetul Bistrita-Nasaud este cautat de politisti, acesta fiind suspectat ca si-a omorat sotia in beciul casei.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, vineri, de Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, o persoana din satul Ilva Mica a sesizat, joi seara, Politia ca a gasit-o moarta pe mama sa de 77 ani in beciul casei.

"La fata locului s-a deplasat echipa operativa, iar in urma cercetarilor au rezultat indicii ca, in dupa amiaza de 16 august, femeia a ramas acasa impreuna cu sotul ei, Dumitru S., de 80 ani. Pe fondul unor certuri mai vechi, intre cei doi soti a izbucnit o altercatie spontana, iar barbatul si-ar fi agresat fizic sotia in beciul casei", se arata in comunicat.

Potrivit sursei citate, in urma necropsiei s-a stabilit ca moartea femeii a fost violenta.
Principalul suspect in acest caz este cautat de politistii Serviciului de Investigatii Criminale si de cei ai Sectiei nr.7 Politie Sangeorz-Bai intrucat a disparut de la domiciliu.

Conform sursei citate, Serviciul de Investigatii Criminale face cercetari in acest caz, fiind deschis un dosar penal pentru omor calificat, cauza urmand a fi declinata procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud.

×