x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Blejnar: Nu am luat niciun euro mită. Nu îmi dau demisia!

Blejnar: Nu am luat niciun euro mită. Nu îmi dau demisia!

03 Mar 2011   •   09:33
Blejnar: Nu am luat niciun euro mită. Nu îmi dau demisia!
Sursa foto: /Jurnalul National
154530-.jpgPreşedintele ANAF a declarat în această dimineaţă că nu intenţionează să-şi dea demisia de la ANAF "atâta timp cât contribui la identificarea unor evaziuni fiscale de 350 de milioane de euro". Şeful Fiscului a mai spus că nu a luat niciun euro mită.

Citeşte şi Celestini aruncă în aer Fiscul şi Vama

"Italianul a prejudiciat statul român cu 350.000 de euro. Nu vorbim de un om de afaceri în acest caz, pentru că oamenii de afaceri în ţara asta plătesc impozite, respectă instituţiile statului şi nu aruncă pete de mizerie asupra carierei oamenilor. Nu îl cunosc nici pe domnul Celestini, nici pe domnul avocat. Probabil că sunt nişte oameni care încearcă să înşele. Pe mine nu m-a căutat nimeni, nu mi-a dat nimeni nimic, nu aş fi primit dacă mi s-ar fi oferit", a precizat Sorin Blejnar, potrivit realitatea.net.

Citeşte şi Blejnar nu-i cunoaşte pe cei care-l acuză

Şeful ANAF a mai spus că nu a luat mită nici măcar un euro. "Astea sunt nişte invenţii ale unor oameni care au probleme cu justiţia şi apoi încearcă să-şi rezolve problemele transferându-le asupra instituţiilor statului", a completat acesta.

Sorin Blejnar a anunţat că nu îşi va da demisia din funcţia de preşedintele al ANAF, "atâta timp cât contribui la identificarea unor evaziuni fiscale de 350 de milioane de euro, cât am un plan de management care include restructurare instituţiei, comasarea administraţiei locale şi reducerea evaziunii fiscale".

×