x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bodo a rămas fără carnet de conducere

Bodo a rămas fără carnet de conducere

22 Mai 2010   •   00:00

Solistul trupei Proconsul, Bogdan Marin, alias Bodo, a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile, după ce, ieri noapte, a provocat o tamponare într-o intersecţie din municipiul Constanţa, celălalt şofer implicat în eveniment fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01.00, Bodo, aflat la volanul unui autoturism Peugeot, se deplasa pe Bulevardul Aurel Vlaicu, iar la intersecţia cu Bulevardul Tomis nu a respectat semnificaţia indicatorului "Oprire". El a pătruns în intersecţie şi a lovit un autoturism Dacia, condus de Cornel Bulac, ce se deplasa pe drumul cu prioritate.

În urma impactului, niciunul dintre şoferi nu a fost rănit.

Sosiţi la faţa locului, poliţiştii SPR Constanţa au stabilit că şoferul Daciei avea o alcoolemie de 0,64 de mililitri de alcool în aerul expirat, întocmind pe numele acestuia un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, ei l-au găsit pe Bodo vinovat de producerea accidentului şi i-au reţinut permisul de conducere pentru 60 de zile.

Trupa Proconsul se aflase, vineri seară, la Constanţa, pentru a susţine un concert într-un club din oraş.

×
Subiecte în articol: observator