x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Boicot! Un hotel din Alba Iulia refuză turiștii austrieci și cheamă diaspora înapoi: Dacă nu ne vor, lăsați-i să-și îngrijească singuri bătrânii

Boicot! Un hotel din Alba Iulia refuză turiștii austrieci și cheamă diaspora înapoi: Dacă nu ne vor, lăsați-i să-și îngrijească singuri bătrânii

de Andreea Tiron    |    19 Dec 2022   •   18:35
Boicot! Un hotel din Alba Iulia refuză turiștii austrieci și cheamă diaspora înapoi: Dacă nu ne vor, lăsați-i să-și îngrijească singuri bătrânii
Sursa foto: Hepta

Hotelul Elisabeta din Alba Iulia anunță că începând cu 1 ianuarie 2023 nu va mai onora cererile de rezervare făcute de turiștii austrieci și nici plata cu carduri emise de bănci austriece: "Noi o să protestăm în felul nostru......să nu ne mai lăsăm călcați în picioare!"

Anunțul a fost postat de conducerea Hotelului:

"Cu parere de rău pentru cetățenii austrieci care nu împărtășesc mitocănia cancelarului austriac Karl Nehammer,conducerea Hotelului ELISABETA  Alba Iulia informează turiștii austrieci și cele peste 200 de agenții de turism din țară și din străinătate cu care are încheiate contracte de colaborare:

- începând cu data de 01.01.2023, nu va mai onora nicio cerere de rezervare pentru turiștii austrieci

- nu va mai accepta plata cu carduri emise de către instituțiile bancare austriece!

Recurgem la aceste măsuri în semn de protest față de votul negativ al Austriei pentru aderarea României la spațiul Schengen."

De asemenea, ardelenii fac un apel la cei plecați la muncă în străinătate să revină în țară și să nu mai accepte să fie umiliți:

"Hotel Elisabeta cheamă la unitate românii plecați la muncă în Diaspora!

Cei afectați în mod direct de refuzul Austriei de a ne primi în Schengen sunt cetățenii români care muncesc DE VOIE SAU DE NEVOIE în statele UE! Ei au demonstrat că sunt o forță, au contribuit decisiv la ultimele alegeri prezidențiale. Să nu ne lăsăm umiliți de Austria, Olanda și nici de alte state din U.E.

Dacă nu ne vor, lăsăți firmele de construcții, hotelurile, restaurantele, să lucreze fără voi, lăsați-i să-și îngrijească singuri bătrânii, să lucreze ei în agricultură și la alte munci grele. Faceți presiuni pe Guvernul României să vă creeze facilități pentru a vă putea întoarce definitiv acasă și să fiți retribuiți la fel ca și afară.

Vă vom fi alături! Familiile voastre și firmele din România au nevoie de voi! Acesta trebuie sa fie protestul vostru, noi o să protestăm în felul nostru......să nu ne mai lăsăm călcați în picioare!"

×