x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bolidul de lux al unui oficial FRF nu a „ratat” o groapă de doi metri adâncime. Lucrarea era semnalizată (VIDEO)

Bolidul de lux al unui oficial FRF nu a „ratat” o groapă de doi metri adâncime. Lucrarea era semnalizată (VIDEO)

de Mara Raducanu    |    24 Mai 2012   •   11:56
Bolidul de lux al unui oficial FRF nu a „ratat” o groapă de doi metri adâncime. Lucrarea era semnalizată (VIDEO)

O masina de lux a cazut, in aceasta dimineata, intr-o groapa din Bucuresti. Incidentul s-a petrecut pe Soseaua Petricani din sectorul 2, pe sensul dinspre Pipera spre Lacul Tei. Masina a cazut cu doua dintre roti in groapa de cinci metri lungime si doi adancime, desi aceasta este semnalizata.Incidentul a fost semnalat la 112, in jurul orei 7.30, cel mai probabil de catre un pieton sau sofer care a trecut prin zona si a vazut masina cazuta.

Potrivit unor surse din cadrul politiei, masina i-ar apartine lui Cristi Iancu,cunoscut in lumea fotrbalului drept 'Kiki', director al firmei care se ocupa de marketingul Federatiei Romane de Fotbal. Se pare ca accidentul s-a produs cand se intorcea de la petrecerea de dupa finala Cupei Romaniei 2012, pe care firma sa a organizat-o.'Conducatorul auto, un barbat in varsta de 44 de ani din Bucuresti s-a prezentat la sediul Brigazi Rutiere pentru a anunta evenimentul. A declarat ca a pierdut controlul asupra directiei incercand sa evite un pieton si a intrat in zona lucrarilor cazand in groapa. A fost sanctionat contaventional cu sase puncte amenda, echivalentul a 420 de lei. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero', a declarat pentru Jurnalul National, Ioana Stancu, putatoarea de Cuvant a Brigazii Rutiere.

×