x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Braşov:Accident rutier în lanţ pe DN13 între două tiruri şi trei autoturisme; o persoană a murit după descarcerare

Braşov:Accident rutier în lanţ pe DN13 între două tiruri şi trei autoturisme; o persoană a murit după descarcerare

01 Iul 2016   •   18:30
Braşov:Accident rutier în lanţ pe DN13 între două tiruri şi trei autoturisme; o persoană a murit după descarcerare
Sursa foto: Foto: ISU Brasov

O persoană a murit în urma unui accident rutier în lanţ petrecut vineri după-amiază pe DN13, la intrarea în localitatea Feldioara dinspre Braşov, când trei autoturisme au fost prinse şi strivite între două tiruri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, în accident sunt implicate trei autoturisme şi două tiruri. Deocamdată nu se cunoaşte cu exactitate numărul victimelor, cele trei autoturisme fiind complet strivite.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, a precizat pentru AGERPRES că unul dintre tiruri stătea la semafor, iar în spatele acestuia erau autoturismele care au fost lovite de un alt tir care venea din spate. Autoturismele au fost strivite între cele două tiruri.

Dintr-un autoturism a fost descarcerată o persoană care a murit ulterior. Echipajele de descarcerare ale ISU lucrează în continuare pentru a vedea dacă mai sunt persoane prinse în maşinile strivite. La faţa locului se află trei echipaje SMURD, trei echipaje de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă. Circulaţia pe DN13 este oprită.

Sursa: AGERPRES

×