x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator BUCURESTI - "Circul" consilierilor

BUCURESTI - "Circul" consilierilor

de Monica Andrei Capatos    |    15 Dec 2006   •   00:00

Replici de toata jena, injurii adresate unii altora, cu alte cuvinte circ in toata regula. Asa poate fi descrisa atmosfera de ieri de la Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Replici de toata jena, injurii adresate unii altora, cu alte cuvinte circ in toata regula. Asa poate fi descrisa atmosfera de ieri de la Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Dupa ce s-au acuzat intre ei ca voteaza dupa interes, alesii locali au fost de acord cu aproape toate proiectele de pe ordinea de zi. Astfel, au fost aprobate proiectele de hotarare privind demararea procedurilor de concesionare a lucrarilor publice a 20 de parcari subterane in zone precum: Piata Universitatii, Bulevardul Magheru, Stefan cel Mare, Piata Dorobanti, Piata Presei Libere. "In Uniunea Europeana parcarea pe termen lung este descurajata, se plateste un anumit tarif pentru doua ore, nu e normal sa vii cu masina la serviciu si sa o lasi opt ore in parcare. Cel care vine la serviciu sa ia transportul in comun", a spus primarul Adriean Videanu.

Zoo. Un alt proiect controversat, care a ridicat mai ales tensiunea consilierilor PSD, a fost cel referitor la noua Gradina Zoologica care va fi amenjata in cartierul Giulesti Sarbi, la granita dintre Sectorul 6 si Comuna Chiajna. Dupa lungi dispute, proiectul a trecut chiar daca alesii locali ai Aliantei PNL+PD au fost acuzati de "mangle", in traducere libera, spagi.

×
Subiecte în articol: observator