x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator BUCUREŞTI / Concerte şi restricţii, cadou de Sărbători

BUCUREŞTI / Concerte şi restricţii, cadou de Sărbători

de Diana Scarlat    |    20 Dec 2008   •   00:00
BUCUREŞTI / Concerte şi restricţii, cadou de Sărbători

Programul artistic oferit copiilor de Primăria Capitalei continuă în acest week-end. În fiecare zi, de la ora 11:00 până la ora 22:00, artiştii îşi aşteaptă publicul în Parcul Unirii şi în Parcul Tineretului.



Printre invitaţii speciali se numără Analia Selis, cu un concert în Parcul Unirii astăzi, de la ora 21:00. Pentru a le face loc petrecăreţilor şi celor 4.000 de Moş Crăciuni care se vor aduna mâine, la ora 12:00, în Piaţa Constituţiei, autorităţile au hotărât să restricţioneze traficul rutier.

COMEMORARE ŞI RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE
Măsura a fost luată şi pentru a se putea desfăşura ceremoniile de comemorare a eroilor Revoluţiei Române. Astăzi nu se circulă pe Calea Şerban Vodă, între Piaţa Eroii Revoluţiei şi aleea dintre Calea Şerban Vodă şi Şos. Viilor între orele 8:50-11:00. În continuare, pe Bd. Nicolae Bălcescu, între P-ţa 21 Decembrie şi Str. Batiştei, pe sensul de mers către Piaţa Romană, precum şi pe banda patru de pe celălalt sens de circulaţie între orele 11:00-13:00. Între orele 17:00-19:00, Asociaţia 21 Decembrie va desfăşura un marş pentru comemorarea martirilor Revoluţiei din decembrie 1989, pe traseul Bd. Nicolae Bălcescu-Bd. Gheorghe Magheru-Bd. Dacia-Calea Victoriei-Piaţa Revoluţiei. Pe timpul desfăşurării marşului vor fi aplicate restricţii temporare de trafic. Duminică, între orele 11:20-13:00, pentru depunerile de coroane de la Televiziunea Română se va restricţiona traficul rutier pe Calea Dorobanţilor, pe sensul de mers dinspre Piaţa Charles de Gaulle către Piaţa Dorobanţilor.

×
Subiecte în articol: observator