x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucureşti / Două kilograme de heroină capturate

Bucureşti / Două kilograme de heroină capturate

10 Mar 2009   •   00:00

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti prin Serviciul Antidrog au reuşit identificarea şi probarea activităţii infracţionale a unei reţele internaţionale de trafic de droguri care aproviziona cu heroină dealerii din Capitală, informează Agerpres.



Activităţile de cercetare în această cauză s-au desfăşurat sub coordonarea procurorilor, timp de aproximativ trei luni. Poliţiştii antidrog cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale - Serviciul Prinderi în Flagrant au organizat pe 4 martie o acţiune complexă pe raza municipiului Bucureşti, când au fost prinşi în flagrant patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani din judeţul Suceava, în timp ce vindeau unor traficanţi din Capitală cantitatea aproximativă de 2,2 kilograme heroină pentru suma de 40.000 de euro. De asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism de provenienţă străină, folosit de cei patru suspecţi.

Din cercetările efectuate de către poliţiştii antidrog şi procurori s-a stabilit că drogurile erau aduse din străinătate. Persoanele în cauză au fost reţinute pe baza ordonanţei emise de procurorul DIICOT, se mai arată în comunicat.

×
Subiecte în articol: romania