x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator București: Începând de luni, cetățenii pot vota proiectele care vizează dezvoltarea orașului

București: Începând de luni, cetățenii pot vota proiectele care vizează dezvoltarea orașului

08 Noi 2021   •   19:30
București: Începând de luni, cetățenii pot vota proiectele care vizează dezvoltarea orașului
Sursa foto: Lucian Alecu

Bucureștenii pot vota începând de luni proiectele care vizează dezvoltarea capitalei. Este vorba despre 29 de proiecte înscrise în procesul de bugetare participativă.

Primăria Municipiului Bucureşti anunță că a finalizat selecţia proiectelor de dezvoltare a Capitalei înscrise în procesul de bugetare participativă. La final, au fost declarate eligibile 29 de proiecte, din cele 60 depuse în total.

Astfel, începând de luni şi până pe 22 noiembrie, bucureştenii pot vota proiectele pe care le consideră oportune, luând în acest fel parte la procesul de decizie asupra modului în care sunt cheltuiți banii din bugetul public, anunță autoritățile.

Proiectele pot fi consultate pe portalul Primăriei. Pe listă sunt proiecte despre mobilitatea și siguranța circulației, spații verzi și locuri de joacă, digitalizare, reabilitare, protecția mediului și sport.

Proiectele declarate câştigătoare vor fi anunţate pe 23 noiembrie. Valoarea totală a proiectelor din cadrul acestui program se ridică la 2 milioane de lei, iar suma maximă alocată unui proiect este de 500.000 lei.

(sursa: Mediafax)

×