x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator BUG Mafia s-a alăturat protestatarilor din Piaţa Universităţii. Ascultă piesa lor "Bag p...a-n lume şi v-o fac cadou" (VIDEO)

BUG Mafia s-a alăturat protestatarilor din Piaţa Universităţii. Ascultă piesa lor "Bag p...a-n lume şi v-o fac cadou" (VIDEO)

de Anca Nicoleanu    |    19 Ian 2012   •   12:47
BUG Mafia s-a alăturat protestatarilor din Piaţa Universităţii. Ascultă piesa lor "Bag p...a-n lume şi v-o fac cadou" (VIDEO)

“Am strigat aseara in Piata Universitatii si astazi ne vom alatura protestului organizat de Asociatia Suporterilor Romani in acelasi loc. Mai e cineva cu noi?', scriu baietii de la BUG Mafia pe contul lor de Facebook.

"Desi multi dintre voi stiu asta deja, trebuie sa mentionam din nou ca nu avem culoare politica. Ne-am spus parerea in mod public in 2004 impotriva abuzurilor PSD si in 2010 in cazul celor facute de PDL. Noi nu protestam doar pentru o schimbare de regim, ci si pentru o schimbare de atitudine in guvernare si in randul intregii clase politice din Romania. Daca frica de lege nu e un factor luat in seama de politicianul roman, poate strigatul strazii va inlocui normalitatea pe care ne-ar fi oferit-o o justitie functionala. Daca doriti sa fiti alaturi de noi, protestati cum simtiti voi sa faceti acest lucru," adauga baietii de la BUG Mafia.

Vlad (Tataee), Dragos(Caddy) si Alin (Uzzi) vor protesta si in week-end, de data asta pe scena, in concert, in fiefurile PDL din Arad si Petrosani.

Inca de anul trecut, BUG Mafia a lansat o piesa cu un puternic mesaj social, care indeamna la protest: "Bag p...-n ea de lume si v-o fac cadou". Intrebat daca formatia s-ar alatura unor eventuale proteste, Tataee, unul dintre membrii trupei, a declarat atunci, in cadrul unui interviu acordat Jurnalului National: "Da, bineinteles! Pentru ca nu se mai poate altfel. Deja s-a depasit orice limita a normalitatii. Nu mai vorbim despre bun-simt. Ci despre orice limita a normalitatii. Intelegem ca nu e o criza inventata de romani, dar, in acelasi timp, ar trebui sa suferim toti la un loc..."

×