x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Burj Al Arab de Mamaia

Burj Al Arab de Mamaia

20 Mai 2009   •   00:00
Burj Al Arab de Mamaia

Un fond de investiţii din Asia va reproduce la Mamaia, la o scara mai mică, celebrul Hotel Burj Al Arab din Dubai. Boutique Hotel va avea, pe 8 nivele, 17 apartamente de lux cu vedere la mare sau la lacul Siutghiol, informează un comunicat al Ecsif Properties, citat de Agerpres.

Fondul de investiţii a achiziţionat recent, de la Ecsif Properties, proiectul Black Pearl din Mamaia, pentru suma de 550.000 de euro, achiziţionând astfel un teren de 442 mp pe malul lacului Siutghiol din Mamaia, proiectul construcţiei şi certificatul de urbanism

Organizarea anuală a cursei de Formula 1 pe apă, Class One Romanian Grand Prix, care face parte din prestigioasa competiţie mondială Class One World Powerboat Championship, aduce pe malurile lacului Siutghiol unii dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei, ceea ce a determinat lansarea unor ambiţioase proiecte investiţionale.

Construcţia Boutique Hotel, care se va situa în apropierea hotelurilor Rex şi Scandinavia şi care va revoluţiona linia arhitectonică a zonei, va începe anul viitor.

'În pofida crizei financiare, luxul rămâne o investiţie sigură şi atractivă în România, iar terenurile în centrul Staţiunii Mamaia sunt bine cotate şi vânate de investitori imobiliari', a declarat Dan Hizanu - real estate managing partner în cadrul Ecsif Properties.

×
Subiecte în articol: romania