x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Burlacul şi-a ales jumătatea

Burlacul şi-a ales jumătatea

03 Sep 2010   •   00:00

Joi seară, Cătălin Botezatu a luat marea decizie. Pe esplanada din faţa turnului Eiffel, Violeta Babliuc şi Mihaela Stanciu au aşteptat cu sufletul la gură să primească trandafirul câştigător din partea burlacului. După câteva momente de tensiune, Bote a rostit numele alesei: Violeta.

Decizia a fost dificilă, mai ales că pe parcursul emisiunii burlacul s-a apropiat foarte mult de Mihaela. Tânăra de 29 de ani a fost una dintre cele mai controversate apariţii de la "Burlacul". După numeroasele întâlniri pe care Mihaela şi Cătălin le-au avut, zvonurile legate de viaţa concurentei au explodat creând situaţii din ce în ce mai tensionate. Despre Mihaela s-au spus foarte multe lucruri, de la speculaţiile cu privire la activitatea ei în Italia până la faptul că ar fi protejata lui Silvio Berlusconi. Burlacul nu s-a lăsat însă influenţat de gurile rele şi a decis ca Mihaela să meargă alături de el la Paris.

Povestea lui Cătălin şi a Violetei a început chiar de la prima întâlnire, Violeta reuşind să se facă remarcată din primul episod al showului. Tânăra din Timişoara l-a impresionat pe burlac prin eleganţa cu care a reuşit să-şi dezvăluie sentimentele. Spre deosebire de alte concurente, Violeta a încercat o strategie interesantă pentru a-l cuceri pe Cătălin. Frumoasa blondă s-a jucat cu sentimentele burlacului adoptând o atitudine riscantă: când accesibilă, când în turnul de fildeş. Dacă în primul episod Violeta era prima concurentă care îndrăznea să-i fure un sărut designerului, la întâlnirea din "căsuţa din copac" tânăra nu a dat curs avansurilor celebrului burlac. În final, planul ei s-a dovedit a fi de succes, Cătălin preferând-o în locul vulcanicei şi imprevizibilei Mihaela.

Telespectatorii au aşteptat cu sufletul la gură decizia Burlacului şi au urmărit postul Antena 1 începând cu ora 20:30. Astfel, în intervalul orar 20:28-22:30, Burlacul a fost lider absolut de audienţă la nivelul tragetului 15-54, lăsând în spate, cu o diferenţă destul de mare, postul Pro TV.  Antena 1 a înregistrat 8,7% rating şi 25,6% share, în vreme ce Pro TV a atins doar 6,5% şi 19% cotă de piaţă. La ora 22:24, în momentul de maximă tensiune, Antena 1 a fost urmărită de 1.254.000 de telespectatori din mediul urban, de patru ori mai mult decât cei care au privit programul postului situat pe poziţia secundă, informează un comunicat al postului din Băneasa.

×
Subiecte în articol: mass-media