x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bute "dărâmă" cupola de la Romexpo

Bute "dărâmă" cupola de la Romexpo

de Elena Stan    |    03 Iul 2011   •   11:29
Bute "dărâmă" cupola de la Romexpo

Pavilionul Central de la Romexpo va fi special amenajat pentru desfasurarea galei "Campion pentru Romania' din 9 iulie. Odata cu ridicarea tribunelor s-a inceput o operatiune extrem de dificila, respectiv demontarea cupolei, potrivit Federatiei Romane de Box.

Este pentru prima oara de la inaugurarea arenei centrale de la Romexpo cand se renunta la unul dintre elementele sale specifice de decor. "Este o operatiune necesara pentru ca vom monta patru panouri video uriase. Cum acestea sunt foarte grele si vor fi montate direct de tavan, am fost obligati sa renuntam la cupola', spune seful echipei de muncitori. Pentru ca lucrarea este una la inaltime, a fost solicitat ajutorul unor alpinisti profesionisti.

La inceputul saptamanii viitoare se va monta ringul, care va avea in centru logoul turistic al Romaniei.

Lucian Bute va avea pe sort celebra frunza, insemnul brandului turistic al Romaniei. Partida de la Bucuresti dintre Lucian si Jean Paul Mendy va fi transmisa in direct in Canada (TVA), Statele Unite si Franta, dar si in alte 50 de tari.

Sambata, pe 9 iulie, sunt asteptati 9.000 de spectatori la Romexpo pentru cel mai mare eveniment sportiv al anului: gala profesionista de box in care Lucian Bute isi va pune pentru a opta oara in joc centura de campion mondial IBF la supermijlocie.

×