x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Călin Popescu Tăriceanu: Îi cer premierului să dea explicații privind evacuarea Antena 3

Călin Popescu Tăriceanu: Îi cer premierului să dea explicații privind evacuarea Antena 3

de Antena 3    |    16 Feb 2016   •   11:26
 Călin Popescu Tăriceanu: Îi cer premierului să dea explicații privind evacuarea Antena 3

Președintele Senatului cheamă partidele la solidaritate în fața pericolului anulării statului de drept și a libertății presei. Călin Popescu Tăriceanu îi solicită premierului Dacian Cioloș să vină în fața Parlamentului pentru a oferi explicații privind evacuarea Antena 3.

Senatorii au votat în favoarea chemării premierului în fața Senatului: 70 de voturi „pentru”, 3 abțineri și numai două voturi „împotrivă”.

„În ciuda diferențelor inerente, apărarea valorilor democratice și a statului de drept ar trebui să fie obiective ale tuturor”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu în fața senatorilor. 

„Descinderea brutală și supranumerică organizată de ANAF, ieri, la sediul unei televiziuni, cu controlul abuziv al identității persoanelor aflate în sediu, de la care cred nu au lipsit decât folosirea gazelor lacrimogene, ajunge să fie expresia ultimă a derapajelor permanente care se întâmplă în România în ultima perioadă”, a apreciat Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu consideră că „în fața acestei situații de excepție se impune o atitudine pe măsură din partea Parlamentului”.

Mai multe detalii & VIDEO, pe antena3.ro

×