x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Camelia Bogdan, acuzatii halucinante pentru 2 judecatori

Camelia Bogdan, acuzatii halucinante pentru 2 judecatori

19 Feb 2018   •   17:49
Camelia Bogdan, acuzatii halucinante pentru 2 judecatori

Grupul de Investigații Politice publică acuzatiile halucinante pe care le aduce Camelia Bogdan la adresa a doi judecatori care au sanctionat-o.

"Camelia Bogdan o acuză pe judecătoarea Bogasiu că spală bani, că are vulnerabilități penale, că e căsătorită cu un infractor și că are dosare penale mușamalizate de autorități, iar pe judecătoarea Tăbârcă de faptul că a sancționat-o pentru a obține beneficii materiale, fiind cointeresată pentru a o sancționa, scrie Grupul de Investigații Politice.

Acuzațiile, lipsite de orice fel de dovezi, se găsesc în Contestația în anulare formulată de Camelia Bogdan la decizia Înaltei Curți de a o sancționa cu mutarea disciplinară pe o perioadă de 6 luni la Târgu Mureș. Din completul de judecată au făcut parte și judecătoarele Mihaela Tăbârcă și Gabriela Bogasiu.

Camelia Bogdan susține că judecătoarea Mihaela Tăbârcă a sancționat-o „în scopul obținerii de beneficii materiale”, fiind „cointeresată de către un judecător CSM”. În sprijinul acestor acuzații grave, Bogdan vine cu un argument complet ridicol: la două zile după pronunțarea sentinței o judecătoare de la CSM ar fi lăudat-o pe judecătoarea Tăbârcă cu ocazia decernării unor premii științifice.

Gabriela Bogasiu, vicepreședintele Înaltei Curți, e acuzată de Camelia Bogdan de „spălare de bani” prin folosirea de bunuri „dobândite prin săvârșirea de către soț a unor activități infracționale”. Camelia Bogdan susține că judecătoarea Bogasiu a sancționat-o pentru că are „vulnerabilități de ordin penal” și dosare „mușamalizate de autorități”, precum și pentru că „nutrește sentimente de dușmănie” față de ea.

În Contestația în anulare, Camelia Bogdan susține că judecătoarele Tăbârcă și Bogasiu „au alcătuit o instanță ilegală”, „au fost cointeresate de către judecătorii din CSM” pentru a o sancționa, i-au încălcat „dreptul la o justiție independentă și imparțială”, și-au îndeplinit „cu rea-credință atribuțiile judiciare”, au supus-o unui „tratament discriminatoriu”, au sancționat-o „pe nedrept la executarea unei sancțiuni ilegale pentru o abatere inexistentă”, au dat dovadă de „lipsă de imparțialitate din considerente de părtinire/alte motive pe care nu mi le explic”.

Reamintim că, din nefericire, Camelia Bogdan, autoarea acestor acuzații aiuritoare e în continuare judecător și hotărăște soarta unor oameni.

Contestația în anulare formulată de Camelia Bogdan poate fi citită integral pe site-ul nostru. Acuzațiile la adresa celor două judecătoare se întind pe 10 pagini (21 - 30)"

×
Subiecte în articol: camelia bogdan