x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Campania "Stop violenţa!" - etapa bucureşteană

Campania "Stop violenţa!" - etapa bucureşteană

25 Mai 2010   •   00:00

Federaţia Română de Unifight, împreună cu Ministerul Administraţiei şi Internelor, Federaţia Română "Sportul pentru toţi", WFCA România organizează etapa bucureşteană a campaniei naţionale intitulată sugestiv "Stop violenţa!".

Din dorinţa de a trage un semnal de alarmă asupra societăţii în general şi a instituţiilor abilitate în special, în Bucureşti va avea loc pe data de 1 iunie. Chiar de ziua copilului. În cadrul acestui eveniment o serie de personalităţi din lumea sportivă vor veni să susţină campania noastră de stopare a violenţei existentă în şcoli, pe stradă, în familie, violenţă pe care o regăsim la fiecare pas în societatea actuală: Leonard Doroftei, Ciprian Sora, Ionuţ Atodiresei, Ion Oncescu, Radu Valahu, Ion Garbea, sunt doar câteva din personalităţile sportive care vor fi pe data de 1 iunie alături de noi.

Ei vor demonstra faptul că sportul educă, creionează personalităţi, iar sporturile de luptă, considerate deseori sporturi dure, nu fac altceva decât să ducă la un control mult mai bun al individului. Vă aşteptăm pe Stadionul Dinamo începând cu ora 11:00 pentru întâlniri cu campionii români, dar şi pentru momentele muzicale ce vor însoţi această sărbătoare a copiilor.

×
Subiecte în articol: observator