x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Carantină generală. A vrut să facă o farsă în Centrul Vechi și acum este urmărit penal

Carantină generală. A vrut să facă o farsă în Centrul Vechi și acum este urmărit penal

26 Mar 2020   •   15:24
Carantină generală. A vrut să facă o farsă în Centrul Vechi și acum este urmărit penal
Sursa foto: Pixabay.com

Un bărbat, îmbrăcat într-un costum artizanal din frunze, asemănător unui tufiș, a tușit în fața unei persoane care trecea pe stradă, încercând să facă o farsă. Persoana vătămată s-a speriat și a chemat Poliția, iar individul care a făcut această glumă este urmărit penal, anunță Ministerul Public.

„În data de 18.03.2020, în jurul orei 17:00, agenți de poliție din cadrul Secției de Poliție Centrul Vechi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Halelor din București, sector 3, în timp ce un bărbat filma cu o cameră video, pentru a publica farsa pe internet, un alt bărbat, îmbrăcat într-un costum artizanal din frunze asemănător unui tufiș, ar fi speriat trecătorii ieșindu-le brusc în față, s-ar fi apropiat de persoana vătămată prin surprindere și i-ar fi tușit în față de la o distanță de câțiva centimetri, provocându-i o stare de temere, în contextul răspândirii epidemiei COVID-19”, anunță sursa citată.

Persoana vătămată a formulat plângere penală.

„Organele de cercetare penală din cadrul Secției de Poliție Centrul Vechi au început urmărirea penală cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, prev. de art. 206 alin. (1) din Codul penal și zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin. (1) din Codul penal”, conform sursei citate.

Verificările sunt făcute acum de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București.

 

Sursa: Mediafax

×