x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Carantină la Sibiu: Legătura municipiului Sibiu cu Autostrada A 1, închisă de duminică seara

Carantină la Sibiu: Legătura municipiului Sibiu cu Autostrada A 1, închisă de duminică seara

15 Noi 2020   •   12:11
Carantină la Sibiu: Legătura municipiului Sibiu cu Autostrada A 1, închisă de duminică seara
Sursa foto: hepta

Strada care face legătura municipiului Sibiu cu Autostrada A1 se închide, de duminică, până la ieșirea din carantină.

Poliția Sibiu a anunțat că restricțiile încep de duminică, de la ora 18.00, când accesul auto pe bretelele care asigură legătura între strada Henri Coandă și A1, atât pentru intrarea, cât și pentru ieșirea de pe autostradă, nu mai este permis.

Restricția spre și dinspre Autostradă este prima instituită între măsurile de restricționare a traficului ca urmare a intrării municipiului Sibiu în carantină, luni, de la ora 5.00.

Restricția auto se va menține pe toată perioada aplicării carantinei și va fi pusă în aplicare cu sprijinul lucrătorilor CNAIR care vor marca și semnaliza corespunzător zonele în cauză.

Accesul spre și dinspre A1, în zona municipiului Sibiu, rămâne deschis în punctele situate în zona Mohu (DN 1), strada Ștefan cel Mare și Calea Șurii Mari, precum și DN 7H (Aeroport).

Șoferii care tranzitează municipiul Sibiu vor putea folosi traseele: intrare DN 1 (Mohu) – ieșire Aeroport sau continuare pe A1 sau intrare Aeroport / A1 – ieșire DN 1 (Mohu).

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: carantina sibiu