x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cariere în Alb. Cel mai mare târg VIRTUAL de carieră în domeniul medical din Europa începe între 17 iunie şi 7 iulie

Cariere în Alb. Cel mai mare târg VIRTUAL de carieră în domeniul medical din Europa începe între 17 iunie şi 7 iulie

13 Iun 2013   •   17:08
Cariere în Alb. Cel mai mare târg VIRTUAL de carieră în domeniul medical din Europa începe între 17 iunie şi 7 iulie

Medicov Ltd. lansează cea de-a doua ediție a celui mai mare târg de carieră VIRTUAL din Europa – Careers in White (Cariere în Alb). După succesul primei ediții ce a avut loc în toamnă, ediția a 8-a a târgurilor Careers in White aduce în prim plan o platformă îmbunătățită, mai interactivă și informativă. Între 17 iunie și 7 iulie, profesioniștii din domeniul medical au posibilitatea de a aplica la peste 3000 de job-uri disponibile, din confortul propriei case.

Evenimentul cuprinde angajatori din domeniul medical, cunoscuți în Europa, pregătiți cu oportunități de angajare, cursuri de limbi străine și multe informații referitoare la o carieră medicală de succes. Posturile disponibile sunt în întreaga lume și oricine poate aplica, indiferent de locația sa, înregistrându-se gratuit pe http://www.careersinwhite.com/Job-Fairs/INTERNATIONAL-worldwide-Online-17-06-2013 . Evenimentul este dedicat doctorilor, farmaciștilor, stomatologilor, studenților, asistenților medicali și altor domenii afiliate.

Candidații au posibilitatea de a discuta cu profesioniști din domeniu despre următorii pași în cariera lor medicală, de a primi răspunsuri imediate la întrebările lor și de a-și depunde CV-ul la mai multe job-uri disponibile.

×