x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Carmen Bejan nu îşi va putea înmormânta bebeluşul născut cu malformaţii

Carmen Bejan nu îşi va putea înmormânta bebeluşul născut cu malformaţii

de Mediafax    |    12 Iun 2012   •   19:03
Carmen Bejan nu îşi va putea înmormânta bebeluşul născut cu malformaţii

Fosta medicinista Carmen Bejan, condamnata pentru ca a participat la uciderea si transarea unui barbat, nu va putea participa la inmormantarea copilului sau, la Pecica, conducerea Penitenciarului din Arad refuzandu-i cererea.

"Comisia a analizat cererea si a constatat ca nu poate fi avizata favorabil pentru ca persoana privata de libertate in cauza nu indeplineste conditiile legale pentru a putea beneficia de acest tip de recompensa. Potrivit HG 1897/2006, sunt o serie de conditii cumulative care trebuie indeplinite", a declarat Mediafax purtatorul de cuvant al penitenciarului, Eduard Magold.

Conform sursei citate, tanara a revenit saptamana trecuta in Penitenciarul din Arad, deocamdata fiind cazata la infirmerie, unde este sub supraveghere medicala.

Inmormantarea copilului sotilor satran va avea loc joi, de la ora 16.00, in Pecica.

Fosta studenta la Medicina, condamnata pentru participarea la uciderea si transarea unui barbat, a fost adusa la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti in noaptea de 22 spre 22 mai. Ea a nascut la scurt timp dupa ce a fost adusa la spital, insa copilul a decedat din cauza unor malformatii.

Copilul nascut de Carmen Bejan, o fetita, avea malformatii la plamani si la inima si a supravietuit doar o ora dupa venirea pe lume. Medicii legisti de la Institutul National "Mina Minovici" din Capitala au declarat ca bebelusul avea anomalii congenitale incompatibile cu viata.

×