x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cât plătesc studenții pentru chirie în noul an universitar 2022-2023

Cât plătesc studenții pentru chirie în noul an universitar 2022-2023

31 Aug 2022   •   19:40
Cât plătesc studenții pentru chirie în noul an universitar 2022-2023

În pragul unui nou an universitar, platforma de anunțuri imobiliare Storia.ro comunică prețurile medii actuale de închiriere pentru una, două și trei camere și evoluția lor față de aceeași perioadă a anului trecut, împreună cu o analiză a preferințelor și așteptărilor studenților de la viitorii proprietari și locuința închiriată.

Uitându-ne la București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu, Brașov și Timișoara, se remarcă o efervescență a categoriei de închirieri - oferta arată o creștere de 9% a numărului de anunțuri nou listate, dar și o epuizare mai rapidă a acestora, timpul de închiriere fiind cu 25% mai mic față de anul trecut.
Astfel, la nivel național, în luna iulie a acestui an, numărul de anunțuri cu proprietăți de închiriat rămase active pe platforma Storia.ro este cu 6% mai mic decât anul trecut. Ca urmare, și prețurile sunt în creștere – de la majorări moderate în Iași (+4%) la cele semnificative, în Cluj-Napoca (+20%).

Comunicat de presă furnizat și asumat de LION COMMUNICATION SERVICES

Citește comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=16652

(sursa: Mediafax)

×