x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul “Elodiei din Neamţ”, la emisiunea “Dispăruţi fără urmă”

Cazul “Elodiei din Neamţ”, la emisiunea “Dispăruţi fără urmă”

10 Iun 2013   •   16:01
Cazul “Elodiei din Neamţ”, la emisiunea “Dispăruţi fără urmă”

Emisiunea “Dispăruţi fără urmă” are, în această seară, o ediţie specială. Două cazuri deosebite, care vă vor trezi curiozitatea şi interesul.
Simon Andreea Simona avea 9 ani. A dispărut din Miercurea Ciuc în ziua de 15 decembrie 2005, pe drumul dintre casă şi magazin. Erau mai puţin de 100 de metri. În ziua aceea, Andreea luase un “foarte bine” la matematică. Era o elevă silitoare, îi plăcea să citească şi să deseneze felicitări cu prinţese. Astăzi, ea doar un nume pe un dosar. Anchetatorii au ajuns la concluzia că, în seara dispariţiei, fetiţa a fost răpită şi apoi ucisă. Principalul suspect este un poliţist.

Al doilea caz din emisiune este cel al Ramonei Ţuţuianu, numită în mass-media “Elodia de la Neamţ”. Tânăra de 24 de ani a dispărut fără urmă în seara zilei de 22 ianuarie 2012. Era duminică, iar ea se întorcea de la serviciu acasă, unde o aştepta un băieţel de 8 ani. Copilul nu şi-a mai văzut niciodată mama. Anchetatorii cred că Ramona a fost ucisă de fostul ei soţ. Acesta era nemulţumit de pretenţiile pe care avea femeia la partaj.
Sunt două poveşti care ar putea deveni, fiecare dintre ele, subiect de film. Le veţi putea vedea, în exclusivitate, la TVR1, luni, 10 iunie, de la ora 22:30. “Dispăruţi fără urmă” este o emisiune de utilitate publică, realizată de TVR cu sprijinul Poliţiei Române şi în parteneriat cu Jurnalul Naţional.


×
Subiecte în articol: elodia din neamt disparuti fara urma