x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul Iovan - Reporteri in pielea hotului

Cazul Iovan - Reporteri in pielea hotului

de Radu Crivat    |    28 Oct 2005   •   00:00
Cazul Iovan  - Reporteri in pielea hotului


Jurnalul National a refacut ieri, pe intuneric, traseul lui Bogdan Iancu, tanarul omorat in casa lui Adrian Iovan.

Jurnalul National a refacut ieri, pe intuneric, traseul lui Bogdan Iancu, tanarul omorat in casa lui Adrian Iovan.

In jurul orei 20:00, am cufundat in intuneric somptuoasa vila din cartierul Primaverii si, doar in lumina slaba a "felinarelor" din strada, am intrat putin in pielea hotului. Pornind din subsolul casei, am urcat si coborat scarile dintre etaje, fara a cadea, desi nu suntem obisnuiti cu "activitatea de noapte" in campul infractional. Rolul lui Bogdan Iancu a fost jucat de un tanar de greutate si inaltime asemanatoare cu ale hotului, dar sotii Romanita si Adrian Iovan nu s-au implicat in "reconstituire".

CLAUSTRARE. Creatoarea de moda a acceptat insa sa ne dea o scurta declaratie: "De trei saptamani stau inchisa in casa, de cand s-a intamplat. Chiar azi am vrut sa merg la vernisajul prietenului meu foarte bun, Sabin Balasa, care ne este ca un tata. Noi ii suntem foarte dragi lui si cele trei tablouri ale lui din livingul nostru spun totul. N-am putut sa merg la vernisaj, ca... uite, n-am avut starea sufleteasca sa ies din casa. Regret foarte tare, as fi vrut sa fiu alaturi de el".

DIN NOU SWAROVSKI. Intrebata despre semibibelourile de cristal Swarovski, gasite in garsoniera lui Bogdan Iancu si intrate ieri in custodia Parchetului Capitalei, Romanita si-a spus propria parere: "Numai diversiuni sunt lansate in ultimul timp. Probabil aceasta diversiune a inceput de la ideea ca telefonul meu are elemente de Swarovski, ca accesoriu pe el. Eu nu comercializez aceste cristale. N-am nici o legatura cu Bogdan Iancu", ne-a declarat Romanita Iovan.

DIN NOU LA PARCHET
Adrian Iovan s-a prezentat ieri la Parchetul Tribunalului Bucuresti, singur, fara sa-si anunte avocatii. El a prezentat procurorilor actele si cutia ceasului care a fost gasit in buzunarul lui Iancu. Pilotul a dus anchetatorilor si fotografii in care apare o asistenta a sotiei sale, care, la o parada de moda mai veche, purta bijuteriile gasite in buzunarul hotului. Tot ieri, avocata Mariana Stefan a adus la Parchet o cutie, gasita in casa lui Bogdan Iancu, care contine semibibelouri cu cristale Swarovski. "Romanita Iovan lucreaza direct cu aceasta firma. Este o ipoteza ca ar fi putut sa se cunoasca dinainte cu Bogdan Iancu. Noile probe vor fi expertizate, pentru a fi stabilita provenienta lor", ne-a spus avocatul. (Radu Crivat, Violeta Fotache)

INCA O SPARGERE
La o luna de la incidentul din casa familiei Iovan, politistii au descoperit ca Bogdan Iancu mai comisese o spargere, tot in cartierul Primaverii, intr-o locuinta situata pe o strada din apropiere. Anchetatorii au stabilit ca autorul este chiar Iancu dupa ce au comparat amprentele sale cu cele ridicate din locuinta unui cetatean strain, care este membru in conducerea unei companii de telefonie mobila. (Radu Crivat)

×
Subiecte în articol: observator bogdan iancu iovan