x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce spuneau Băsescu şi Boc la aniversarea a 20 de ani de la înfiinţarea SMURD

Ce spuneau Băsescu şi Boc la aniversarea a 20 de ani de la înfiinţarea SMURD

16 Ian 2012   •   22:03
Ce spuneau Băsescu şi Boc la aniversarea a 20 de ani de la înfiinţarea SMURD

Presedintele Traian Basescu se declara, in urma cu numai un an, un admirator al SMURD, Emil Boc se simtea onorat sa-l felicite pe doctorul Arafat, Gabriel Oprea multumea pentru activitatea oamenilor minunati iar ministrul Internelor de la acea vreme, Vasile Blaga remarca modelul de colaborare inter-institutionala oferit de SMURD.

Traian Basescu: "Implinirea a 20 de ani de infiintarea SMURD la Tg. Mures imi ofera placutul prilej de a felicita echipa SMURD pentru realizarile si profesionalismul dovedite de-a lungul acestor ani de activitate. Va multumesc pentru contributia semnificativa pe care SMURD a avut-o in sistemul sanitar romanesc de-a lungul acestor doua decenii."

Emil Boc: "SMURD a implinit 20 de ani. De Profesionalism. De Civism. De Omenie. SMURD a inceput cu o idee si cu o inima mare - aceea a doctorul Raed Arafat - omul care a crezut dezinteresat in romani si in dreptul lor la o asistenta sanitara moderna. SMURD a devenit povestea de succes a acestor ani poate si pentru ca este si a fost o idee autentica si vie."

Vasile Blaga: "Munca in echipa pe care o desfasoara lucratorii SMURD, cadre medicale si lucratori ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, deopotriva, reprezinta un model de colaborare inter-institutionala in efortul permanent de salvare de vieti omenesti."

Gabriel Oprea: "Implinirea a doua decenii de la infiintarea primului Serviciu Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare reprezinta pentru mine personal si pentru Armata Romaniei un placut prilej de a aprecia si de a multumi pentru activitatea desfasurata de acesti oameni minunati aflati in linia intai a salvarii vietii semenilor lor."


×
Subiecte în articol: basescu smurd boc