x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cea mai mare şi modernă parcare subterană din România, la Iaşi

Cea mai mare şi modernă parcare subterană din România, la Iaşi

de Cristinel C. Popa    |    31 Mai 2012   •   19:03
Cea mai mare şi modernă parcare subterană din România, la Iaşi

Palas Iasi, un ansamblu urbanistic de tip lifestyle de nivel european, a fost inaugurat astazi la Iasi in prezenta premierului Victor Ponta. Shopping mall, shopping street, o gradina publica de inspiratie renascentista pe zeci de hectare si multe alte facilitati pentru ieseni. Pe langa magazine si hoteluri, complexul, o investitie de 265 de milioane de euro, ofera slujbe pentru 4000 de ieseni si contine o gradina publica ce include un patinoar, un carusel de joaca pentru copii si gradini suspendate cu fantani arteziene realizate dupa planurile unor piesagisti italieni.

Cele mai cunoscute firme din lifestylul european si-au deschis si isi vor deschide filiale in capitala Moldovei. De asemenea, obiectivul contine si cea mai mare parcare subterana din Romania, cu o capacitate de 2500 de locuri. Populatia din capitala Moldovei s-a imbulzit astazi la inaugurarea facuta de un sobor de preoti si la care a taiat panglica primarul Iasului Gheorghe Nichita, premierul Victor Ponta, IPS Teofan Mitropolitul Moldovei si Iulian Dascalu, presedintele Iulius Group.

Evenimentul va fi sarbatorit pe intreaga durata a weekendului prin spectacole inedite la care au fost invitati artisti renumiti intre care cunoscutul DJ american de origine dominicana Roger Sanchez.

×