x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cele mai reuşite 60 de desene pentru concursul „Ziua Europei 2011” au fost expuse într-un centru comercial din Bucureşti

Cele mai reuşite 60 de desene pentru concursul „Ziua Europei 2011” au fost expuse într-un centru comercial din Bucureşti

de Dumitrescu Mihai    |    23 Noi 2011   •   14:50
Cele mai reuşite 60 de desene pentru concursul „Ziua Europei 2011” au fost expuse într-un  centru comercial din Bucureşti

Reprezentanta Comisiei Europene (CE) in Romania anunta deschiderea expozitiei de desene 'Ziua Europei 2011', in cadrul careia au fost expuse cele 60 de lucrari selectate in finala concursului de desene organizat in scolile din Romania.

Expozitia este amplasata in centrul comercial AFI Palace Cotroceni, in zona de recreatie, si va putea fi vizitata pana pe data de 9 decembrie 2011. Tema acesteia este 'voluntariatul', iar creatiile artistice expuse reflecta modul in care elevi din ciclul primar si gimnazial percep activitatile de voluntariat.

Desenele vor fi ulterior licitate in cadrul unui eveniment caritabil care va avea loc in luna decembrie, iar fondurile stranse vor fi oferite Scolii pentru Deficienti de Vedere din Bucuresti pentru dotarea acesteia cu echipamentele necesare.

Cele 60 de desene au fost alese dintr-un total de 3.500 de lucrari inscrise in concursul 'Ziua Europei'. Ajuns anul acesta la cea de-a doua editie, concursul s-a desfasurat in perioada 15 martie – 10 aprilie 2011 si a reprezentat una dintre actiunile implementate de RCE in Anul European al Voluntariatului (2011).

Lucrarile ce fac obiectul expozitiei 'Ziua Europei 2011' pot fi vizualizate la adresa: http://ec.europa.eu/romania/focus/300511_finalisti_concurs_desene2011_ro.htm.

×