x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Celulă de criză la Ministerul de Interne, după incendiul de la Constanța. Raed Arafat se va deplasa la fața locului

Celulă de criză la Ministerul de Interne, după incendiul de la Constanța. Raed Arafat se va deplasa la fața locului

01 Oct 2021   •   11:55
Celulă de criză la Ministerul de Interne, după incendiul de la Constanța. Raed Arafat se va deplasa la fața locului
Sursa foto: Lucian Alecu

UPDATE: În acest moment, este activată o celula de criză la MAI pentru a coordona intervenția și a se asigura că sunt evacuați pacienții și că sunt locuri pentru ei în alte spitale.Raed Arafat se va deplasa la locul tragediei, iar ministrul Lucian Bode va rămâne la București, pentru a coordona de la centru.

Stire initiala: Premierul Florin Cîţu i-a solicitat, vineri, şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, să meargă la Constanţa pentru a gestiona operaţiunile desfăşurate în urma incendiului izbucnit la Secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase.

"Premierul a fost informat despre incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa şi continuă să ţină legătura cu reprezentanţii MAI, Ministerul Sănătăţii şi cei ai Prefecturii Constanţa. În acest moment, este activată o celulă de criză la MAI pentru a coordona intervenţia şi a se asigura că sunt evacuaţi pacienţii şi că sunt locuri pentru ei în alte spitale. Premierul Florin Cîţu i-a solicitat secretarului de stat Raed Arafat să meargă la faţa locului pentru a se asigura ca operaţiunile de acolo se desfăşoară fără probleme", a informat Guvernul.

Vineri dimineaţa a izbucnit un incendiu la Secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa, autorităţile activând Planul roşu de intervenţie.

×