x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cererea lui Becali de a-şi petrece ziua de naştere alături de familie, respinsă de comisia din penitenciarul Jilava

Cererea lui Becali de a-şi petrece ziua de naştere alături de familie, respinsă de comisia din penitenciarul Jilava

25 Iun 2013   •   10:50
Cererea lui Becali de a-şi petrece ziua de naştere alături de familie, respinsă de comisia din penitenciarul Jilava
UPDATE 12:57 - Administrația Penitenciarului Jilava a respins cererea avansată de avocații lui George Becali pentru ca acesta să-și poată petrece ziua de naștere alături de familia sa.

-------------------------------------------------------

Finanţatorul Stelei va afla, astăzi, dacă va putea părăsi, pentru o zi, închisoarea. Avocaţii acestuia au depus deja cererea.

"În numele domniei sale, eu am făcut o cerere, potrivit legii 275, în care am solicitat ca în ziua de naştere sau imediat după, având în vedere că una din fiicele sale va face majoratul, să i se acorde o permisie de o zi. Legea permite acest lucru, nu mai mult de 15 zile pe an, având argumente foarte serioase de ordin familial", a explicat avocatul finanţatorului Stelei, Pavel Abraham, pentru Antena 3.

Becali va împlinii 55 de ani şi doreşte să petreacă alături de familie.

Aceasta este cea de a doua cerere pe care finanţatorul Stelei o face în scopuri personale. Pe 19 iunie, cererea lui Gigi Becali de întrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de închisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN a fost respinsă de Tribunalul Bucureşti.

Gigi Becali se află în închisoare de pe 20 mai, când a primit verdictul de trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu. Alături de acesta au primit pedepse de câte doi ani de închisoare cu executare fostul ministru al Apărării Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină.

×