x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CFR Călători scumpește biletele de tren de la 1 iulie

CFR Călători scumpește biletele de tren de la 1 iulie

30 Iun 2022   •   16:21
CFR Călători scumpește biletele de tren de la 1 iulie
Sursa foto: Victor Stroe

Biletele de tren se scumpesc de la 1 iulie 2022, informează CFR Călători. Ultima creștere de tarife pentru călători a fost în 2013.

Motivele creșterii prețurilor se regăsesc în majorarea costurilor la combustibil, energie, piese, etc. 

Totodată, se vor acorda reduceri de până la 50% din tariful integral la abonamentele pentru navestiști, 50% la abonamentele și biletele pentru studenți, a gratuității la abonamentele și biletele pentru elevi.

Se vor menţine și ofertele comerciale ale CFR Călători prin care se acordă reduceri tarifare. 5% reducere din tariful de transport la cumpărarea online (direct de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, din aplicația disponibilă pe telefon, de la automatele de vânzare bilete din stații), de până la 10% reducere din tariful de transport la cumpărarea cu anticipație de peste 10 zile, de 10% reducere din tariful de transport pentru călătoria dus-întors etc.

De exemplu, un bilet pe ruta București - Ploiești va costa 9 lei, de la 7,20 lei în prezent. Pe traseul Arad - Timișoara Nord, clasa a 2-a, biletul va fi 9 lei, de la 7,20 lei în prezent. Pe ruta București Nord - Constanța, clasa a 2-a, prețul biletului va fi de 35 lei, de la 29,30 lei. 

×
Subiecte în articol: CFR calatori bilete de tren