x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trenurile care circulă pe ruta Craiova – Roșiori-București Nord au întârzieri de până la două ore

Trenurile care circulă pe ruta Craiova – Roșiori-București Nord au întârzieri de până la două ore

de Redacția Jurnalul    |    22 Aug 2024   •   13:00
Trenurile care circulă pe ruta Craiova – Roșiori-București Nord au întârzieri de până la două ore
Sursa foto: Victor Stroe

Toate trenurile care circulă pe ruta Craiova – Roșiori – București Nord și retur (M 100) au întârzieri cuprinse între 20 –120 minute, iar cele de pe ruta Craiova – Pitești – București Nord și retur (M 101) acumulează întârzieri cuprinse între 30 – 60 minute, anunță CFR Călători.

„CFR Călători informează că din cauza lucrărilor la infrastructura feroviară de pe Magistrala 100, ce se desfășoară din luna august a anului trecut precum și a unor indisponibilități la nivelul infrastructurii feroviare de pe Magistrala 101, trenurile în circulație pe aceste magistrale acumulează întârzieri semnificative. Astfel, toate trenurile care circulă pe ruta Craiova – Roșiori – București Nord și retur (M 100) au întârzieri cuprinse între 20 –120 minute, iar cele de pe ruta Craiova – Pitești – București Nord și retur (M 101) acumulează întârzieri cuprinse între 30 – 60 minute”, potrivit unui comunicat de presă.

Totodată din cauza condițiilor de circulație de pe sectorul de cale ferată Arad – Radna – Simeria (M 200) unde, periodic, apar indisponibilități la nivelul infrastructurii feroviare (lipsă tensiune, copaci aflați în gabaritul liniei, limitări de viteză etc), trenurile dinspre Oradea și Arad ajung deja cu întârziere în stația Craiova.

„Recomandăm pasagerilor să aibă în vedere aceste întârzieri la planificarea călătoriei, mai ales dacă din stația București Nord accesează alte trenuri la legătură pentru continuarea călătoriei spre destinațiile dorite. CFR Călători își cere scuze pentru aceste neplăceri și mulțumește tuturor pentru înțelegere. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, oferte sau tarife, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, secțiunea Mers Tren Trafic Intern, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), la numerele de telefon de la gările CFR publicate pe site la secțiunea sau să se adreseze personalului nostru din stații”, se menționează în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: cfr întarzieri