x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CFR - Ofertă pentru suporteri

CFR - Ofertă pentru suporteri

de Jurnalul National    |    21 Feb 2008   •   00:00

Iubitorii naţionalei care vor să meargă la Campionatului European de Fotbal din Austria şi Elveţia din iunie 2008 pot achiziţiona abonamente la tren pentru deplasarea în interiorul celor două ţări

Iubitorii naţionalei care vor să meargă la Campionatului European de Fotbal din Austria şi Elveţia din iunie 2008 pot achiziţiona abonamente la tren pentru deplasarea în interiorul celor două ţări prin oferta InterRail One Country Euro08 Austria Switzerland Pass introdusă de grupul Eurail GIE. Un adult care călătoreşte la clasa I, trei zile plăteşte 255 de euro iar pentru 8 zile, plăteşte 404 euro. De asemenea, pentru un copil se plăteşte 127,5 euro pentru trei zile şi 202 euro pentru 8 zile. Preşul nu include şi biletul Bucureşti- Austria/ Elveţia şi retur.

 

InterRail One Country Euro08 Austria Switzerland Pass este valabilă pentru adulţi şi copii la clasa 1 şi clasa a 2-a şi pentru tineri, la clasa a 2-a. Menţionăm că beneficiarii sunt numai persoanele cu rezidenţă permanentă în Europa, mai puţin cei cu rezidenţă în Austria şi Elveţia.

Tarifele în Euro pentru InterRail One Country Euro08 Austria Switzerland sunt următoarele:

 

 

 

×
Subiecte în articol: observator