x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Chiţoiu: Taxele şi impozitele din bugetul pe 2014 se adresează mediului economic, nu cetăţenilor

Chiţoiu: Taxele şi impozitele din bugetul pe 2014 se adresează mediului economic, nu cetăţenilor

03 Dec 2013   •   13:46
Chiţoiu: Taxele şi impozitele din bugetul pe 2014 se adresează mediului economic, nu cetăţenilor

Vicepremierul Daniel Chițoiu susține că taxele și impozitele prevăzute în bugetul de stat pe 2014 sunt destinate mediului de afaceri și nu îi vor afecta în mod direct pe cetățeni.

"Impozitele și taxele care sunt prevăzute în legislația fiscală adoptate pentru bugetul pe anul 2014 nu sunt decât niște impozite și taxe care au avut în principal în vedere extinderea bazei de impozitare și, de asemenea, sunt adresate mediului economic, nu cetățenilor în mod direct. Impactul acestor taxe și impozite nu se regăsește în mod direct în buzunarele cetățenilor", a declarat Chițoiu în plenul Parlamentului.

El a spus că bugetul pe 2014 este mai mare decât bugetele anterioare la toate capitolele și a explicat de ce la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice suma alocată este de patru ori mai mare decât în 2013.

"Nu uitați faptul că avem peste 4.000 de proiecte începute în guvernarea dumneavoastră și nici nu au avut finanțarea la momentul respectiv (...), sunt în diferite stadii de execuție", a mai spus Chițoiu, potrivit Agerpres.

×