x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Christian Ciocan, cercetat de IGPR. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, şase luni pe bară după "taifasul" cu interlopii?

Christian Ciocan, cercetat de IGPR. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, şase luni pe bară după "taifasul" cu interlopii?

de Mara Raducanu    |    19 Mar 2012   •   11:40
Christian Ciocan, cercetat de IGPR. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, şase luni pe bară după "taifasul" cu interlopii?

Comisarul-sef Christian Ciocan este cercetat de IGPR. Ciocan este seful Biroului de Presa al Politiei Romane. Potrivit Antena 3, ancheta vine dupa ce, pe site-urile de socializare, au aparut fotografii cu el alaturi de persoane apropiate de lumea interlopa, fiind suspendat din activitatea cu presa pentru sase luni de zile. Christian Ciocan nu este la prima sanctiune de acest gen. In decembrie 2010, lui Ciocan i-a fost interzis sa vorbeasca timp de sase luni, cu presa.Acesta, la acea vreme Purtator de Cuvant la Politia Capitalei, a fost sanctionat pentru declaratiile facute, in care le recomanda oamenilor sa nu intervina in conflictele din strada. In august 2011, la aniversarea designerului Catalin Botezatu, Christian Ciocan a fost surprins in ipostaze care i-au atras sanctiuni. Contactat de ziarul nostru, Purtatorul de Cuvant al Politiei Romane a declarat amuzat ca nu este datoria lui sa comenteze o stire aparuta la un post tv.

×