x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cinci persoane, secerate de un autoturism, într-o staţie din Strejeşti, judeţul Olt

Cinci persoane, secerate de un autoturism, într-o staţie din Strejeşti, judeţul Olt

25 Ian 2010   •   00:00

Cinci persoane, între care trei copii, care aşteptau un microbuz într-o staţie din Strejeşti, judeţul Olt, au fost lovite, ayi dimineaţă, de un autoturism al cărui şofer a pierdut controlul volanului, victimele fiind transportate la Spitalul Municipal Slatina.

Accidentul rutier a avut loc, în jurul orei 09.00, pe DN 64, în localitatea Strejeşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt, comisar Claudia Radu, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Drăgăşani, judeţul Vâlcea, care conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, a lovit o maşină staţionată, iar apoi a intrat într-un grup de oameni care se aflau într-o staţie de autobuz.

Comisarul Claudia Radu a precizat că, în urma accidentului, au fost rănite cinci persoane, între care trei minori cu vârste cuprinse între şapte şi zece ani.

La faţa locului au ajuns medicii de la SMURD, care le-au preluat pe cele cinci victime, pe care le-au transportat la Spitalul Municipal Slatina, pentru îngrijiri medicale.

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: trafic