x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cine e agresorul care a lovit o femeie pe plajă. Mircea Badea: Ca o ironie, plaja se numeşte Alandala

Cine e agresorul care a lovit o femeie pe plajă. Mircea Badea: Ca o ironie, plaja se numeşte Alandala

20 Aug 2015   •   22:13
Cine e agresorul care a lovit o femeie pe plajă. Mircea Badea: Ca o ironie, plaja se numeşte Alandala

Mai multe fotografii cu bărbatul care a lovit o femeie pe plaja din Mamaia, pentru că aceasta nu a vrut să închirieze șezlong și a preferat să stea pe cearșaf, au fost prezentate joi, la o Ediţie specială, de la Antena 3.

Altercaţia a fost surprinsă de un turist aflat pe plajă şi făcută publică. Victima şi soțul ei și-au întins cearșaful și rogojina pe nisip, în apropierea apei, moment în care a intervenit un bărbat. Acesta s-a luat la ceartă cu cei doi, ulterior femeia fiind scuipată și lovită.

Bărbatul a fost identificat și sancționat marți de polițiștii constănțeni. Agresorul, un bucureștean în vârstă de 19 ani, a fost identificat şi amendat cu 200 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Totodată, în acest caz a fost întocmit dosar penal in rem (asupra faptei).

Ca o ironie, plaja respectivă se numeşte Alandala, a spus Mircea Badea, joi, la Antena 3.

"Plaja se numeşte Alandala, ceea ce e ingenios. Adică, n-au încercat să păcălească pe nimeni", a comentat Mircea Badea, realizatorul emisiunii În gura presei, de la Antena 3.





×
Subiecte în articol: agresor mircea badea antena 3 plaja alandala