x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cine l-ar fi "înfundat" pe Sorin Apostu, primarul Clujului

Cine l-ar fi "înfundat" pe Sorin Apostu, primarul Clujului

11 Noi 2011   •   14:40
Cine l-ar fi "înfundat" pe Sorin Apostu, primarul Clujului

Fiindca ar fi fost deja ca si condamnata intr-un dosar pe care SRI il consolida de doi ani, Aspazia Droniuc ar fi facut o intelegere cu procurorii si l-ar fi denuntat, pentru o spaga de peste 40.000 de euro, pe Sorin Apostu, primarul PD-L al Clujului, scrie, pe blogul sau, jurnalistul clujean Liviu Alexa. Aspazia Droniuc detine o companie de brokeraj in asigurari cunoscuta in mediile clujene ca vesnic favorita la asigurarea marilor parcuri auto ale institutiilor si companiilor cu capital majoritar de stat.

Primarul Clujului, Sorin Apostu a primit mandat de arestare pentru 29 de zile, sub acuzatia de luare de mita. In acelasi dosar, este invinuita, pentru fapte de coruptie, si sotia edilului, Monica Apostu. Miercuri seara, Radu Berceanu a anuntat ca Sorin Apostu este suspendat temporar din PDL.

Dosarul in care sunt audiati Sorin Apostu si sotia acestuia este cel in care este cercetata femeia de afaceri Aspazia Droniuc si din care a fost disjuns dosarul in care a fost arestat vicepresedintele CJ Cluj Radu Bica. Aspazia Droniuc este cercetata pentru mai multe licitatii organizate de autoritatile locale din Cluj la care firmele sale au participat.

×