x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciolacu, despre cererea de plată nr. 3 din PNRR: Anul acesta se vor încasa bani

Ciolacu, despre cererea de plată nr. 3 din PNRR: Anul acesta se vor încasa bani

de Redacția Jurnalul    |    02 Apr 2024   •   14:45
Ciolacu, despre cererea de plată nr. 3 din PNRR: Anul acesta se vor încasa bani
Sursa foto: FB Marcel Ciolacu

„Anul acesta se vor încasa bani. Important e să încasăm suma întreagă”, spune premierul Marcel Ciolacu, întrebat despre banii din cererea nr. 3 de plată din PNRR. El îi critică pe Florin Cîțu și Cristian Ghinea pentru măsurile asumate în PNRR.

„Noi avem, știți foarte bine, din sumele din tranșa 1 și tranșa 2, avem consumate până acum vreo 20%, deci nu se pune problema că România ar rămâne fără bani. Cu adevărat, așteptăm ultimul raport, după vizita doamnei Celine Gauer și pe urmă vom face pasul următor. Anul acesta se vor încasa bani. Important e să încasăm suma întreagă”, afirmă Marcel Ciolacu.

El a fost întrebat dacă este dezamăgit de relația cu Comisia Europeană.

„Nu, vom continua discuțiile. Ce dezamăgire să am eu pentru lucruri pe care nu le-am trecut eu în PNRR. Comisia vine ne spune și ne arată lucrurile pe care ni le-am asumat. Ghinea și Cîțu și-au asumat acele lucruri în PNRR. Încercăm să negociem, de exemplu cum e la microintreprinderi unde Ghinea și Cîțu și-au asumat că va fi un prag de 60.000. Eu cu dl Ciucă ne-am asumat că vom scădea de la un milion la 500.000, lucru pe care l-am făcut”, încheie Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu