x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciolacu: Teatrul şi filmul românesc sunt de astăzi mai sărace fără maestrul Alexandru Arşinel

Ciolacu: Teatrul şi filmul românesc sunt de astăzi mai sărace fără maestrul Alexandru Arşinel

29 Sep 2022   •   21:34
Ciolacu: Teatrul şi filmul românesc sunt de astăzi mai sărace fără maestrul Alexandru Arşinel

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, consideră că teatrul şi filmul românesc sunt de astăzi mai sărace fără maestrul Alexandru Arşinel, care a decedat joi la vârsta de 83 de ani."Teatrul şi filmul românesc sunt de astăzi mai sărace fără maestrul Alexandru Arşinel! Va rămâne, însă, pentru totdeauna amintirea rolurilor memorabile pe care le-a interpretat şi a replicilor savuroase care l-au făcut celebru. Marele artist Alexandru Arşinel şi-a închinat întreaga viaţă scenei şi publicului românesc, pe care le-a iubit mai mult decât orice. Dumnezeu să-l odihnească! Drum lin, Alexandru Arşinel!", a scris Ciolacu pe Facebook.

Actorul Alexandru Arşinel a murit joi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.



"În această seară, marele actor Alexandru Arşinel, s-a stins din viaţă în urma unei lungi suferinţe. Domnul Alexandru Arşinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi de o săptămână se afla în secţia de Terapie Intensivă. Conducerea Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti transmite condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească", au transmis reprezentanţii spitalului.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Alexandru Arșinel