x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Se circulă normal la această oră în România, cu excepția zonelor cu proteste, Afumați și Vama Siret

Se circulă normal la această oră în România, cu excepția zonelor cu proteste, Afumați și Vama Siret

de Redacția Jurnalul    |    18 Ian 2024   •   07:45
Se circulă normal la această oră în România, cu excepția zonelor cu proteste, Afumați și Vama Siret

Circulația rutieră este normală în România, la această oră, cu excepția zonelor cu proteste ale transportatorilor și fermierilor.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.

La nivel național, cât și pe arterele rutiere principale, se circulă în general pe un carosabil uscat, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt normale.

În contextul protestelor transportatorilor/fermierilor, traficul rutier este îngreunat pe DN 2 pe sensul de ieșire din țară prin Vama Siret, județul Suceava, unde circulația se desfășoară dirijat.

Pe DN 2 în localitatea Afumați, județul Ilfov, prima bandă a sensului către București este ocupată de autovehiculele staționate, circulația desfășurându-se pe banda a doua, fără probleme majore de fluență.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trafic proteste