x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cîţu: Îi asigur pe români că această competiţie din PNL nu va afecta în niciun fel guvernarea României

Cîţu: Îi asigur pe români că această competiţie din PNL nu va afecta în niciun fel guvernarea României

10 Iul 2021   •   15:21
Cîţu: Îi asigur pe români că această competiţie din PNL nu va afecta în niciun fel guvernarea României
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Florin Cîţu a declarat sâmbătă că guvernarea ţării nu va fi afectată în niciun fel de competiţia internă pentru alegeri din PNL.

"Vreau să îi asigurăm pe români că această competiţie nu va afecta în niciun fel guvernarea României, pentru că noi avem o responsabilitate faţă de români. Am auzit că sunt oameni care şi-ar da viaţa pentru partid. Posibil. Dar eu vă spun că rolul nostru este acela nu de a promova doar partidul, noi intrăm în politică pentru români, pentru România, noi intrăm în politică pentru a-i ajuta pe cetăţenii României şi este foarte important ca noi, împreună, să îi asigurăm, eu îi asigur din poziţia de prim ministru, că această competiţie a noastră nu va afecta în niciun fel guvernarea României", a spus Cîţu, la Conferinţa judeţeană de alegeri a PNL Mehedinţi.

El a adăugat că Oltenia a suferit în ultimii 30 de ani, iar cei de la PSD au practicat "o politică premeditată" care să ţină Oltenia cu investiţii mai mici.

"A fost o politică premeditată, pentru că doreau ca cei care ar fi dorit să se afirme, într-un fel sau altul, să depindă de pixul unui funcţionar public, care era, bineînţeles, de la PSD. Aceste vremuri au trecut, s-a terminat cu dictatura PSD în Oltenia sau în Moldova.", a afirmat premierul.

Cîţu a mai spus că Guvernul pe care îl conduce este primul care a alocat resurse pentru drumul expres care începe la Calafat.

 

×
Subiecte în articol: florin citu