x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator City Lights – Au fost aleşi câştigătorii !

City Lights – Au fost aleşi câştigătorii !

20 Oct 2008   •   00:00

Bucureşti, 17 octombrie 2008. Concursul foto City Lights, lansat de dezvoltatorul imobiliar Alf Company, a ajuns la final şi şi-a premiat câştigătorii !



Concursul City Lights şi premiile atrăgătoare puse în joc au atras un foarte mare număr de participanţi. Până la finalul perioadei de înscrieri, 14 octombrie 2008, ora 14.00, s-au înscris peste 160 participanţi, cu un număr de peste 400 de fotografii.

La festivitatea de premiere desfăşurată ieri seară la Restaurantul Lobb’s, în incinta World Trade Center, au participat reprezentanţii organizatorului Alf Company, membrii juriului, cei 25 de finalişti şi reprezentanţi ai presei.

Juriul, format din Liliana Chiriţă, Dragoş Plăcintă, Lucian Mîndruţă, Radu Grozescu si Andra Lazar, a ales, conform regulamentului, cele mai bune 25 de fotografii înscrise în concurs. "Bucureştiul, momentan, este frumos de văzut şi de fotografiat noaptea. Să sperăm că în câţiva ani, să putem fotografia Bucureştiul şi ziua”, declara Lucian Mîndruţă în deschiderea festivităţii de premiere.
Pentru desemnarea câştigătorilor, la sfârşitul concursului s-a calculat nota finală, astfel: 80% reprezenta nota acordată de juriu şi 20% nota calculată în funcţie de numărul de voturi de pe site-ul www.citylightspipera.ro.

Juriul a avut o sarcină dificilă, din cauza numărului mare de fotografii primite, ca şi a valorii deosebite a acestora. În premieră, iată cine sunt câştigătorii:

  • Premiul I, un kit Canon 40D: Bădau Andrei
  • Premiul II, un kit Canon 450D: Negrescu Iulian
  • Premiul III, un kit Canon 1000D: Mihalache Adrian

Concursul foto City Lights, dedicat publicului larg, a fost lansat pe data de 18 septembrie 2008 pe site-ul www.citylightspipera.ro. Toţi cei interesaţi au putut trimite fotografii digitale cu tema: luminile oraşului Bucureşti sau ale zonelor limitrofe pe o secţiune specială a site-ului. Vizitatorii site-ului au avut posibilitatea să vadă şi să voteze fotografiile preferate pe site.
Mulţumim tuturor celor care s-au înscris la concurs !

ALF Company
ALF Company este o firmă cu capital sută la sută românesc. Proiectele sale au fost concentrate până acum în zona de nord a capitalei, in cartierul Pipera şi includ deja un bloc de locuinţe situat în zona Iancu Nicolae, High Residence şi un miniansamblu de vile, Bacovia Residence.

Proiectul actual ALF Company este Citylights Pipera, cel mai accesibil complex rezidenţial din partea de nord a Bucureştiului. "Citylights Pipera” este un ansamblu de 4 blocuri de locuinţe moderne. Promisiunea sa: locuinţe destul de mari încât să vrei să te muţi imediat. Dar nu atât de costisitoare încât să nu-ţi poţi permite.

Developer cu experienţă, ALF Company pune accent pe calitate, siguranţă şi locaţii care să asigure clienţilor căi de comunicaţii rapide spre afacerile sau slujbele lor.

 
 Castigatorii City Lights impreuna cu Lucian Mandruta.
 
 Juriul competitiei alaturi de Lucian Mandruta.

×
Subiecte în articol: romania city lights