x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "CLARVĂZĂTOAREA" cu prosoape a lui DAN DIACONESCU a fost REȚINUTĂ pentru ÎNȘELĂCIUNE

"CLARVĂZĂTOAREA" cu prosoape a lui DAN DIACONESCU a fost REȚINUTĂ pentru ÎNȘELĂCIUNE

19 Iun 2015   •   21:42
"CLARVĂZĂTOAREA" cu prosoape a lui DAN DIACONESCU a fost REȚINUTĂ pentru ÎNȘELĂCIUNE

Clarvăzătoarea Ildiko Kovacs Balmuş a fost reţinută, alături de fiica ei, pentru înşelăciune, după ce poliţiştii Capitalei au făcut percheziţii la locuinţa acesteia şi le-au adus la audieri pe cele două femei, alături de soţul, clarvăzătoarei, fiul său şi un alt tânăr, relarează Antena 3.

Poliţiştii Capitalei, sub coordonarea Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, au pus în aplicare, joi dimineaţă, un mandat de percheziţie domiciliară şi cinci mandate de aducere, emise pe numele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de înşelăciune.

PUBLICITATE
 
   
Surse din Poliţie au declarat că au fost aduse la audieri Ildiko Kovacs Balmuş, în vârstă de 46 de ani, soţul ei, Gelu Balmuş, de 45 de ani, fiica ei, Timea Farkas, de 26 de ani, băiatul ei, Tiberius Balmuş, de 23 de ani, şi un alt tânăr, Szollar Miklos, de 23 de ani.
   
Potrivit Poliţiei Capitalei, aceştia erau specializaţi în comiterea infracţiunilor de înşelăciune. În perioada decembrie 2014 - iunie 2015, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au documentat activitatea grupului infracţional.
   
"Astfel s-a stabilit faptul că bănuiţii, prin folosirea de nume şi calităţi mincinoase, sub pretextul efectuării unor tratamente miraculoase de vindecare, au pretins şi primit de la mai multe persoane vătămate sume de bani cuprinse între 500 şi 120.000 de lei", se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.
   
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune  precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, cu cele două femei în stare de reţinere, urmând a fi prezentate magistraţilor.
   
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
   
Ildiko Balmuş este cunoscută în media pentru calităţile de clarvăzătoare, cu ajutorul cărora ar fi rezolvat crime, implicându-se şi în cazul Elodia, şi cele de vindecătoare.

×