x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator În București se deschide prima clinică de psihosomatică cu servicii psihoterapeutice

În București se deschide prima clinică de psihosomatică cu servicii psihoterapeutice

de Redacția Jurnalul    |    24 Mai 2024   •   22:30
În București se deschide prima clinică de psihosomatică cu servicii psihoterapeutice

În București se deschide prima clinică de psihosomatică cu servicii psihoterapeutice de evaluare și intervenție de tip multidisciplinar

Printre fondatorii Clinicii Sens se numără doi psihoterapeuți formați în analiza jungiană, la Institutul C.G. Jung din Zürich, Elveția.

Clinica Sens integrează atât servicii de evaluare psihiatrică și intervenție psihoterapeutică, cât și de psihoeducație pentru copii, tineri și adulți, terapii adresate corpului și emoțiilor, într-un sistem multidisciplinar, integrat.

O tehnică digitală de avangardă de care pot beneficia în cadrul clinicii cei aflați în dificultate emoțională este tratarea fobiilor, tulburărilor de anxietate, depresie, PTSD și cu ajutorul Realității virtuale, în terapia asistată de calculator.

Sănătatea fizică a devenit o preocupare majoră la nivel mondial odată cu pandemia COVID-19. Mai mult, pandemia a evidențiat, de asemenea, importanța și necesitatea intervențiilor în domeniul sănătății mintale, deoarece oamenii din întreaga lume s-au confruntat și continuă să se confrunte și în prezent cu niveluri ridicate ale anxietății, stresului și depresiei.

 

Comunicat furnizat si asumat de Fabrica de PR

Citește comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19545

(sursa: Mediafax)

 

×