x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cluj-Napoca - Un pieton a fost înjurat şi ameninţat cu un pistol de un şofer

Cluj-Napoca - Un pieton a fost înjurat şi ameninţat cu un pistol de un şofer

12 Noi 2008   •   00:00

Un tânăr a fost înjurat, marţi, în centrul municipiului Cluj-Napoca, de un şofer din Zalău, pentru că vorbea la telefon în timp ce traversa, iar după ce pietonul s-a urcat într-o maşină şi l-a urmărit pe bărbatul din Zalău acesta, la o intersecţie, l-a ameninţat cu un pistol cu aer comprimat.



Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Raluca Seucan, conducătorul auto Albu Radu, de 25 de ani, din Zalău, a înjurat, marţi după-amiază, un pieton, la intersecţia dintre străzile Victor Babeş şi Lucian Blaga, pe motiv că acesta vorbea la telefonul mobil în timp ce traversa pe trecerea de pietoni.

Pietonul, Andrei Maxim, de 32 de ani, s-a urcat apoi în maşina personală şi l-a urmărit pe Albu, pe care l-a ajuns din urmă pe strada Napoca, s-a dat jos din maşină şi l-a întrebat de ce l-a înjurat.

Potrivit Ralucăi Seucan, Radu Albu a scos un pistol cu aer comprimat şi a spus că îl împuşcă pe Maxim, iar acesta s-a speriat şi a sunat la 112.

Cei doi au fost duşi la Poliţie pentru declaraţii, iar Radu Albu va fi cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi ameninţare.

Acesta este al doilea incident de acest gen petrecut în Cluj, în ultimele două zile, după ce luni un bărbat care a avut un conflict în trafic cu un altul l-a împuşcat pe acesta cu gloanţe de cauciuc.
Mediafax

×
Subiecte în articol: romania