x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CNAIR a desemnat câștigătorul pentru un lot al sectorului Nord din Autostrada de Centură București

CNAIR a desemnat câștigătorul pentru un lot al sectorului Nord din Autostrada de Centură București

de Redacția Jurnalul    |    25 Noi 2022   •   23:05
CNAIR a desemnat câștigătorul pentru un lot al sectorului Nord din Autostrada de Centură București

CNAIR a desemnat vineri câștigătorul pentru lotul 3 al sectorului Nord din Autostrada de Centură București (A0). Sectorul are o lungime de aproape 9 kilometri.

CNAIR a anunțat că a finalizat procesul de reevaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului de „Proiectare și Execuție Autostrada de Centură București km 0+000-km 100+900, Sector Centura Nord km 0+000-km 52+770, Lot 3: km 39+000-km 47+600".

O companie din China va efectua lucrarea care cuprinde mai multe pasaje.

„După mai multe contestații și reevaluări de oferte, CNAIR a desemnat astăzi, conform deciziei Curții de apel București, câștigătorul pentru proiectarea și execuția celor 8,6 km ai acestui lot! Constructorul chinez are la dispoziție 12 luni pentru proiectare și 18 pentru execuția lucrărilor. În cadrul contractului antreprenorul va construi inclusiv 7 pasaje (două dintre acestea cu lungimi de 318,30 m, respectiv 466,50 m).Construcția lotului 3 (Afumați - Pantelimon) va costa 397,99 milioane de lei (fără TVA) și este finanțată din fonduri europene”, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Durata contractului este de 30 de luni, din care 12 luni sunt destinate perioadei de proiectare și 18 perioadei de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție este de 10 ani, a precizat CNAIR.

 

×
Subiecte în articol: CNAIR autostradă licitatie sorin grindeanu