x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CNN, în război cu Fox News

CNN, în război cu Fox News

de Catalina Iancu    |    21 Sep 2009   •   00:00

Iată că se întâmplă şi la case mai mari. Două dintre cele mai cunoscute posturi de televiziune americane ­ CNN şi Fox News ­ au intrat în război. Unul cu celălalt.



Fox News a acuzat CNN că nu a relatat protestul care a avut loc la 12 septembrie la Washington. În replică, Rick Sanchez a vorbit la CNN minute în şir pe marginea acestui subiect: "Este o jignire la adresa mea şi a colegilor mei care şi-au riscat vieţile pentru a transmite din Irak, din Afganistan şi în întreaga lume". CNN a difuzat apoi o serie de înregistrări care dovedesc că postul a prezentat evenimentul cu pricina.

"Priviţi ­ a spus Sanchez ­, să meargă banda! Ce-a fost asta? Am inventat noi clipul ăsta? Şi încă un fragment. Mai vreţi? Iată şi mai mult. (Au urmat trei corespondenţe de la trimişii speciali). Şi încă unul cu Jim Spellman, care a fost la 30 de mitinguri în ultimele săptămâni între o parte şi cealaltă a Americii. Poza din ziar e captura CNN! Iar în timpul reportajului de pe Fox News se spune că nu am relatat protestul din Washington. Iată, noi am acoperit evenimentul, ceea ce n-am făcut a fost că n-am promovat evenimentul.

Pentru că o adevărată organizaţie media asta trebuie să facă, să dea ştiri, nu să promoveze un eveniment. Le-am cerut să-şi ceară scuze, dar nu am primit nimic până acum. Ca atare, mă voi adresa celor de la Fox News cu două simple cuvinte: «Voi minţiţi!»".

×
Subiecte în articol: externe